SİVAS / MERKEZ - Necdet Şükriye Selen İlkokulu

Okulumuzda Dezenfekte ve Temizlik Çalışmaları Büyük Bir Titizlikle Yapılıyor

Okulumuzda dezenfekte çalışmaları büyük bir titizlikle yapılıyor. Okulumuzda ki tüm sınıflar başta olmak üzere sıralar, pencere kolları, kapılar, korkuluklar püskürtme yöntemi ile Anasınıfları ve oyun alanları hergün diğer alanlar haftada en az bir kere dezenfekte ediliyor.

Nis

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan  ''Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık'' Kampanyası başlamıştır. İlgi kampanya kapsamında; gıda kayıpları ve israfı ile mücadelede farkındalık düzeyinin artırılması ve dünyada en çok imza toplanan çevrim içi kampanya olması amacıyla "Sen de Söz Ver Rekor Gelsin!" adıyla yeni bir kampanya hareketi başlatılmıştır. Bu bağlamda sofranasahipcik.com adresi üzerinden tüm öğrenci, öğretmen ve personellerimizin kampanyaya destek vermesi ve farkındalık oluşturması önem arz etmektedir. HAYDİ HEP BİRLİKTE KAMPANYAYA...   https://gidanikoru.com/  İlgili dökümanlar ektedir.

meb_iys_dosyalar/58/01/615899/dosyalar/2021_04/07143504_GIDANI_KORU_YLETYYM_ARAC_KYTY.pdf

meb_iys_dosyalar/58/01/615899/dosyalar/2021_04/07142138_GIDANI_KORU.pdf

Nis

Okulumuzda deprem ve personel tahliye tatbikatı yapıldı.