SİVAS / MERKEZ - Necdet Şükriye Selen İlkokulu

2. sınıflarımızın Trafik Eğitim parkı gezisi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Farkındalık Etkinliği -3/A Sınıfı-

Ara

İl milli eğitim müdürlüğümüzce Haydi çoçuklar oyuna projesi kapsamında unutulmaya yüz tutmuş geleneksel çocuk oyunlarımız gün yüzüne çıkıyor. 3. sınıflarmız " yağ satarım bal satarım." oyunu ile hen eğlendiler he mde geleneklerine sahip çıktılar. Şerife YILDIRIM ve Muhammed KEŞKEK öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Hedef okuyan nesil projesi kapsamında kitap okuma saati düzenlendi.

Ara

Ana sınıfları ve 1. sınıflara “Bedenim, Sınırlarım” başlıklı kişisel sınırlar ve mahremiyet eğitimi verilmiştir.

Kas

Programda emeği geçen 1-A Sınıf Öğretmeni S.Naci SEZERER ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Kas

Sivas 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü personeller tarafından, öğrencilerimize acil durumlarda tek numara 112 farkındalığı eğitimi verildi.

Kas

Makamımız Mahalle teması ile Gültepe mahallemizi ziyaret eden Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin, okulumuzu da ziyaret etti. Bu ziyaretinde okulumuzun dış cephesinin güzelleşmesine Katkılarıyla öncü olan Başkanımıza, öğrencilerimiz çiçek takdim ederek teşekkür ettiler.

Kas

Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet UYSAL, okulumuzu ziyaret etti. Hedef Okuyan nesil projesi kapsamında il geneli kitap okuma saatinde öğrencilerimizle kitap okuyan UYSAL, öğretmenlerimizle sohbet ederek, okul güvenliği hakkında açıklamalarda bulundu.