SİVAS / MERKEZ - Necdet Şükriye Selen İlkokulu

May

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile ilgili taslak metni incelemek ve görüş öneri belirtmek için bakanlığımızın https://gorusoneri.meb.gov.tr/ adresini ziyaret edebilirisniz.

#TürkiyeYüzyılıMaarifModeli

#KöklerdenGeleceğe

May

#TürkiyeYüzyılıMaarifModeli

#KöklerdenGeleceğe

Mrt

Çanakkale zaferimizin 109.yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 4.sınıflarımızın hazırlamış olduğu program

"Geçilmez oldu Çanakkale, geçilmedi Vatan!"

Öğrencilerimizn 109.yıla özel video çalışması

Mrt

12 Mart İstiklal marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri kapsamında program gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmenlerimiz Muhammed KEŞKEK ile Gürsel SAYGIN ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Dilimizin zenginlikleri "Atasözleri ve Deyimler" Resimleme etkinliği

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamın  3-A sınıfı  öğrencileri  Atasözleri ve deyimleri arkadaşlarına  Drama etkinliği ile anlattılar.Öğrencilerimiz de tahminde bulundular.

Mrt

4.sınıflarımız Fen bilimleri dersinde, "karışımların ayrılması" ve "maddenin halleri" kazanımları ile ilgili deney gerçekleştirdiler. Bu sayede yaparak yaşayarak konuyu kavradılar. Bu etkinlik için Mehmet Kaya ve Sibel Taş öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ederiz.

Mrt

Milli Eğitim Şube Müdürü Bekir Dal, okulumuzu ziyaret ederek bayrak törenine katıldı. Bayrak Töreninin ardından, öğretmenlerle biraraya gelerek  görüş, öneri ve talepleri dinledi.Valiliğimiz himayelerinde yürüttüğümüz HEDEF projesi hakkında bilgi alan Şube müdürü Bekir DAL, sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Yapmış olduğu ziyaretten dolayı Şube müdürümüz Bekir Dal'a teşekkür ediyoruz.

Mrt

28 Şubat Sivi Savunma Günü nedeniyle okulumuzda tahliye tatbikatı yapılmıştır.

Şbt

Değerler eğitimi kulübü tarafından hazırlanan "Sabır" değeri temalı video sınıflarda izletildi.

Şbt

4.sınıflar Trafik eğitim parkını ziyaret ettiler.