SİVAS / MERKEZ - Necdet Şükriye Selen İlkokulu

Necdet Şükriye Selen İlkokulu

Gültepe Mah. Gültepe Cad. No 25 SİVAS
Vizyon
Biz; Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.
Misyon
Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.
Doğalgaz / Kalorifer
Belediye Otobüsleri, Taksi ,Servis
Yerleşim Yeri
Okulumuz Gültepe Mahallesinde Okullar Bölgesi olarak adlandırılan Anadolu ve Fen Liselerinin bulunduğu kampüse ,Sivas Adalet Sarayına, 4 Eylül Stadına ve Sivas´ın tek AVM sine komşudur. Tarihi kent meydanı dışında ileride Sivas´ın merkezi konumu olacağı düşünülmektedir.
2km